Skleroterapi – behandling av sprengte blodkar

SkleroterapiMange kvinner skjuler bena sine bak langbukser og strømper fordi de plages med sprengte blodkar. Ved hjelp av skleroterapi kan vi bekjempe dette problemet.

Skleroterapi er å behandle overfladiske årer og små åreknuter på legger og lår ved hjelp av injeksjoner. Sklerosering av årer er blitt mer og mer populært og har tatt over mye av den kirurgiske behandlingen som tidligere har vært utført for å behandle dette problemet. Vi kan behandle både små og store årer, og behandlingen utføres på legger, lår og i knehasene.

Langt flere kvinner enn menn får problemer med sprengte blodkar og overfladiske årer. Det kan skyldes mange ulike forhold, som svangerskap, bruk av P-piller, overvekt eller genetiske forhold.

en bestilling ved fanger blod i penis og Ereksjonsproblemer medisin her til permanente nerveskader penisforkortelse og deformitet

Sklerosering har vært utført i lang tid og innebærer injisering av en medisinsk oppløsning (polydocanolum). Det er en meget anerkjent metode for behandling av overfladiske årer i mange land. Behandlingen er trygg og medfører lite smerte og ubehag.

Ofte stilte spørsmål om sklerotapi:

Hvor ofte bør man ta behandling?

Hver klient behandles individuelt og det er derfor vanskelig å si eksakt hvor mange behandlinger du trenger. Du vil gradvis merke forbedring. Hver hårsekk må behandles noen ganger, avhengig av om håret har vært vokset eller nappet, påvirkning av hormonell overproduksjon eller lignende.

Behandlingen varierer fra 15 minutter til 60 minutter. Samme partiet skal ikke behandles mer enn hver syvende dag, på grunn av fare for pigmentering av huden. Terapeuten vil veilede deg og sette opp en personlig tilpasset behandlingsplan.

Vi er behjelpelig med bedøvelse via leger/ tannleger hvis klienten ønsker det.

I enkelte tilfeller kan utgifter til elektrolysebehandling gis refusjon for hos trygdeetaten.

Hva må jeg gjøre etter en sklerosebehandling?

Du skal benytte støttestrømpebukse over det behandlede partiet. Merk at du ikke skal ta av deg støttestrømpebuksen før etter to dager!

Du må ikke dusje eller ta varme karbad samme dagen som behandlingen er utført. Vi anbefaler deg å bruke støttestrømpebukse på dagtid i tre til fire uker etter utført behandling. Da vil du få et bedre og raskere resultat.

Hvilke hensyn må jeg ta etter en skleroseringsbehandling?

Vi anbefaler å ikke trene hard styrke eller utholdningstrening før minst en uke etter behandlingen.

Hårfjerning med voks, krem eller barbering skal ikke gjøres før etter ca to uker.

Solbading kan gjøres etter påføring av solkrem med høy solfaktor, men ikke før etter ca to uker.

1 2

Ta kontakt om du har ytterligere spørsmål eller ønsker en konsultasjon.