SkinPen

SkinPen er en behandling som ved hjelp av små nålestikk vil stimulerer huden til å produsere nytt kollagen. I tillegg vil nålestikkene lage kanaler til høyteknologiske serum som vil gå dybt ned i huden. 80 % av huden vil bli dekket av nålene, og du vil oppnå en foryngelse og oppstramming av huden din. SkinPen egner seg også godt på arr og strekkmerker.

Underhuden reagerer på den ved å skape nye kollagene vev i en prosess som tar ca fire uker. Kollagen er en del av vår underhud, men tykkelsen på de kollagenlagene blir mindre jo eldre du blir, og er den viktigste årsaken til dannelsen av fine linjer og rynker i huden.

Skin-penTerapeuten vil også bruke et serum på huden som komplimenterer behandlingen. Serumet inneholder aktive ingredienser som er tilpasset det du ønsker å jobbe med. På grunn av de mange tusen mikroskopiske kanaler som behandlingen medfører, kan de aktive ingrediensene penetrere huden opp til 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

helst fosfodiesterase type 5 generiske Cialis medikamenter kjøp her det være bevis på seksuell stimulering

Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å oppretholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.

Ta kontakt ved spørsmål eller om du ønsker en konsultasjon.