Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning med elektrolyse

Permanent hårfjerning

Uønsket hårvekst kan være et frustrerende problem, særlig for kvinner. Den beste metoden for å fjerne uønsket hårvekst er gjennom elektrolysebehandling. Hudklinikken har spesialisert seg på elektrolysebehandling av uønsket hår.

Metoden vi bruker heter Blend og er utbredt blant seriøse hudterapeuter. Med en tynn nål fjernes håret i rotsekken ved bruk av varme- og en kjemisk reaksjon.

någonsin att veta vad dina apoteket i Sverige Köpa Potensmedel Utan Recept överraskning skulle komma i ett sexlöst förhållande.

Ofte stilte spørsmål om elektrolysebehandlinger:

Hvordan utføres behandlingen?

Sklerosebehandling utføres med en spesialsprøyte med ekstra tynn nål. Det injiseres en skleroseringsvæske rett inn i blodårene, som «gjennomspyles» av oppløsningen. Blodet føres ned i underliggende årer og forsvinner. Den behandlade åren er nå ikke lenger i stand til å oppta blod.

I løpet av omlag tre måneder forsvinner åren, og gradvis erstattes den med nytt bindevev. Det endelige resultatet vil først vises flere måneder etter avsluttet behandling.

Hvordan virker elektrolyse?

En spesialutdannet terapeut fører en steril nål langs håret og ned i hårsekken. En svak strøm er koblet til nålen. Avhengig av teknikken som blir brukt, ødelegges 2/3 av hårsekken, enten ved varme eller kjemisk reaksjon eller begge deler. Det vil svekke hårets mulighet til å vokse opp på nytt og etter noen få behandlinger vil det være borte for godt.

Er én sklerosebehandling nok?

Det er sjelden det er nok med kun én behandling. For å oppnå et tilfredsstillende resultat må injeksjonene gjentas etter ca fire uker. Behandlingen varierer avhengig av mengden blodårer som behandles, tettheten og dybden på årene. Er det store partier med overflatiske årer, er man nødt til å påregne flere behandlinger over en periode.

Hvilke metoder finnes det?

GALVANISK (likestrøm) hvor hårets rot og vekstceller ødelegges av en kjemisk reaksjon rundt den strømførende nålen. Gjenveksten er liten.

THERMOLYSE (vekselstrøm): Hårets rot og omliggende celler ødelegges av varmeutvikling rundt den strømførende nålen. Gjenveksten er relativ stor.

BLEND er en kombinasjon av de to over nevnte metodene med bruk av både varme- og kjemisk reaksjon. Gjenveksten er liten, og det er kort sagt den beste metoden. Det er også denne metoden som er utbredt blant seriøse terapeuter.

Er elektrolyse virkelig permanent?

Epilasjon med strømførende nål er fremdeles det eneste permanente formen for hårfjerning. Teknikken er blitt brukt i over 125 år. Det permanente resultatet er godt anerkjent av leger og spesialister verden rundt, og kan understøttes i medisinske rapporter og artikler.

Det finnes ikke andre typer hårfjerning som gir permanent resultat, og det er ikke gitt noen vitenskaplig bevis for at annen type hårfjerning er permanent. Annen type hårfjerning kan gi en midlertidig reduksjon, men ikke et permanent resultat.

Er elektrolyse trygt?

Det er ikke registrert noen bivirkninger etter behandling, heller ikke på gravide. Det er ingen fare for smitte eller sykdommer. Vi følger helsemyndighetenes strenge regler for sterilisering og desinfisering og bruken av engangsutstyr.

Etter behandling kan det forekomme midlertidig rødhet, opphovning og av og til små skorper. Terapeuten din vil informere deg om dette og gi råd for hva du må forholde deg til. Gi tilbakemelding om hudens reaksjon etter behandling. Dette er viktig for justering av strøm ved neste behandling.

Er elektrolyse smertefullt?

Vi reagerer forskjellig på smerte, men noen synes det er smertefullt og ønsker bedøvelse. Det er vi behjelpelig med via tannlege eller lege. Det er viktig at man ikke er stresset, trøtt eller sliten. Da kan man føle mer ubehag enn ellers.

Kan jeg få arr etter elektrolysebehandling?

Nei, du får ikke arr etter en korrekt utført elektrolysebehandling av en spesialutdannet terapeut. En lett rødhet og litt hevelse i behandlingsområdet kan forekomme. Vi bruker steriliserte engangsnåler i gull i behandlingen.

Kan elektrolyse utføres på hele kroppen?

Hår fjernes nesten alle steder på kroppen, De vanligste områdene er øyebryn, neserygg, kinn, øvre og nedre lepper, hake, hals, nakke, skuldre, rygg, bryst, mage, armer, fingre, armhulen, bikinilinjen, legger, lår, føtter, tær, ører, nese og skjegglinjen. Fjerner alle type hår fra tykke mørke til tynne lyse dun hår.

Er det noe jeg må huske på etter behandling?

Unngå ansiktsmasker, aktive kremer og antibakterielle preparater i behandlingsperioden. Huden rengjøres på vanlig måte, men makeup kan benyttes først dagen etter behandling. Det er viktig at du ikke soler deg før 2-3 dager etter behandling.

1 2

Ta kontakt for ytterligere spørsmål eller konsultasjon.